Galactic Core Live Wallpaper

Galactic Core Live Wallpaper 1.57a

Spiraalvormig sterrenstelsel op je startscherm

De Galactic Core Live Wallpaper is een bewegende achtergrond voor je Android toestel. De gratis software voorziet je startscherm van het Windmolenstelstel; een indrukwekkend spektakel. Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

De Galactic Core Live Wallpaper is een bewegende achtergrond voor je Android toestel. De gratis software voorziet je startscherm van het Windmolenstelstel; een indrukwekkend spektakel.

Live Wallpapers zijn cool en dat bewijst de gratis wallpaper 'Galaxy' die standaard op je toestel staat. De Galactic Core Live Wallpaper lijkt een beetje op die achtergrond, maar deze is een stukje mooier. De prachtige spiraal lijkt echt diepte te hebben en draait bovendien mee wanneer je van (start)scherm wisselt. Het lichtpuntje ziet er op nieuwere telefoons prachtig uit en de draaibewegingen zijn vloeiend.

Deze gratis versie is al vrij indrukwekkend, hoewel de volledige versie nog meer in petto heeft. Met deze versie pas je de kleuren aan en draai je het sterrenstelsel met de bewegingssensor in je telefoon!

Dit is een prachtige achtergrond, met een hoop dynamiek en diepte. Wil je indruk maken op je vrienden dan doet de Galactic Core Live Wallpaper prima dienst.

Galactic Core Live Wallpaper

Download

Galactic Core Live Wallpaper 1.57a